Midsommar i Järvsö

Har haft en härlig midsommar i Sortvattnet i Järvsö, vi for dit i torsdags och kom hem idag! 4 underbara dagar med härliga vänner. Söndagen spenderades dock ensam, så tomt det var! men på kvällen kändes det ändå skönt att bara få vara vår egen lilla familj. Men tack alla inblandade iallafall! =)
För övrigt då.. ont i ryggen som vanligt, dock har jag blivit mycket sämre, svimningsattacker, kräks, huvudvärk och yrsel 24 timmar om dygnet, vilket bidrar till att man drar sig för att göra saker, man vågar inte! Har varit till läkare och tagit nya prover men allt ser bra ut.. vilket är såklart jätteskönt, men samtidigt är det så otroligt frustrerande att känna denna molande skitvärk hela tiden. Men de blir väl bra.. nån gång! de finns de som har de mycket värre så jag ska inte klaga egentligen.. bara lite =/
Sitter i skrivnade stund och lyssnar på Erik Linder - Inifrån. Älskar låtarna i sig, men han gör dem extra bra tycker ja! å man kan inte låta bli att tänka på kärlek, lycka, bröllop.. tänk om jag kunde få gifta mig någon gång??????? de lär ju ALDRIG hända om inte jag friar då! hm.. grr å morr i mängder =)
Nä nu blir det sängen, en ny vecka börjar och den är proppfull med härliga saker.. bland annat två husvisningar... håll tummarna så berättar jag mer när vi varit och tittat!! längtar verkligen efter ett EGET hus.. inte någon annans lägenhet..
Hej på er!
FÖR KÄRLEKENS SKULL
Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi.
Så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt.
Längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn
som jag i din famn.
Så länge vi älskar.
Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.
Högt på ett berg står en katedral,
och pekar upp mot skyn.
Men det är för himlen i dig,
och jorden i mig
Vi älskar varandra.
Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.
---
Lyser som guld, för kärlekens skull
Lyser på oss, för kärlekens skull


RSS 2.0